Nieuws
Mini Theater organiseert 3 Theater Workshops

Mini Theater Friesland organiseert woensdag 7 juni, maandag 19 juni en woensdag 28 juni workshopavonden met spel en improvisatie opdrachten. Dit zijn heel vrijblijvende en vooral leuke en gezellige spelavonden, waarbij oude bekenden elkaar terugzien en nieuwe mensen kunnen kennismaken met het Mini Theater Friesland.


Heerenveen, 22-05-2017

Mini Theater Friesland ZOEKT Vrijwilligers

Voor onder andere onze nieuwe voorstelling 'De Koning Sterft' zijn we op zoek naar een vrijwilliger voor Decorbouw en een vrijwilliger voor Licht en geluid.


Heerenveen, 12-03-2017

Voorstelling 'Slaap van Ondine' over slaapapneu

In Theater De Skâns in Gorredijk speelt het Mini Theater Friesland uit Heerenveen zaterdag 21 januari om 20:30 uur de komedie ‘De Slaap van Ondine (een voorstelling die je wakker houdt)’, een theaterstuk dat het verhaal van de nimf Ondine mixt met de aandoening slaapapneu.


Skans, Gorredijk, 12-01-2017
0 reacties  |  reageer  |  Lees meer ...

Mini Theater Friesland met kindervoorstelling op Dag van het Park 2016

Mini Theater Friesland speelt de voorstelling 'Wij maken een kringetje' (4+) op zondag 5 juni 2016. De voorstelling is gratis toegankelijk en wordt gespeeld in De Overtuin in Oranjewoud, bij het prieeltje.


Overtuin, Oranjewoud, 30-05-2016

'Hoofd, schouders, knie en teen' - Mini Theater speelt voorstelling over 'meedoen' in Langweer

Zaterdag 27 juni speelt Mini Theater Friesland ‘Hoofd, schouders, knie en teen’ in de Passantenhaven in Langweer. De voorstelling is gratis toegankelijk en wordt 's middags drie keer gespeeld. De voorstelling duurt ongeveer een half uur en is geschikt vanaf drie jaar en ouder.


14-05-2015