AUDITIE OPROEP (Nederlandstalig) - 22 september 2018

Een op sterven zijnde vader van 4 kinderen waarbij het NSB verleden van vader een cruciale rol speelt in het leven van alle gezinsleden.

Voor onze nieuwe productie “EEN VERRE PIJN” (Henk John) zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven toneelspelers met wie wij eind april/begin mei 2019 een bijzondere Nederlandstalige voorstelling op de planken willen brengen. De regie is in handen van Henk Mulder (o.a. De Koning Sterft).Gezien de aard van het stuk proberen wij een aantal voorstellingen te realiseren in de week voorafgaand aan de periode van 4/5 mei 2019, waarvan in ieder geval een voorstelling op 1 mei in het Posthuis Theater te Heerenveen. MTF hoopt samen met regisseur en artistiek team een prachtig project neer te zetten met een enthousiaste en ambitieuze groep mensen.

ROLLEN

Voor deze productie zijn wij op zoek naar 8 enthousiaste spelers (4 mannen en 4 vrouwen). Ervaring binnen het amateurcircuit is gewenst maar niet een vereiste. Minstens zo belangrijk vinden wij de gedrevenheid om eigen acteertalent (verder) te ontwikkelen, een ijverige houding en samenspel met je mede(tegen)spelers.

OPGAVE AUDITIE

De auditie vindt plaats op zaterdag, 22 september van 10.00 – 12.00 uur in het Posthuis Theater te Heerenveen (zaal Jachtweide, Fok 78 | 8441 BR). Aanmelden kan door een mail te sturen naar: communicatie@minitheater.nl. Vermeld daarbij: 1) je volledige naam 2) leeftijd 3) ervaring (welke producties) of indien geen ervaring je motivatie 4) recente foto Na aanmelding ontvang je verdere informatie over het stuk, de auditie en de voor te bereiden tekst.

KOSTEN

Deelname aan deze productie kost € 15,00 per maand gedurende 7 maanden (oktober ‘18 t/m april ‘19) of totaal € 105,00. Hierbij inbegrepen zijn de wekelijkse repetities (met uitzondering van de schoolvakanties), extra repetities in de maand april, technische/generale doorloop, kostuums en grime tijdens de voorstelling.

PLANNING

- 22 september 2018 : auditie
- oktober (week 41) : start repetities (week 8 – 12 oktober). Vaste repetitieavond wordt in overleg met cast + regisseur nader bepaald.
- eind april/begin mei : voorstellingen (aantal onbekend maar reken op 3 á 4 voorstellingen, waarvan in ieder geval op 1 mei 2019 in het Posthuis Theater, Heerenveen

CONTACTPERSOON

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wilma Couperus
e-mail: aanmelden@minitheater.nl of tel. 06 – 1162 9140.

Over Mini Theater Friesland

Stichting Mini Theater Friesland heeft als belangrijkste doelstelling het brengen van Nederlandstalig kwaliteitstoneel door amateurs. Door een combinatie te maken van ervaren en onervaren spelers hopen we het amateurtoneel te stimuleren en tegelijkertijd hoogwaardige, bijzondere voorstellingen neer te zetten.


Bron: Bestuur Mini Theater Friesland