MTF heeft een nieuwe secretaris

Mooi nieuws: we hebben er een nieuw bestuurslid bij. Afgelopen week heeft het bestuur een heel prettig gesprek gehad met Hans Verhoef. Na uitgebreid met elkaar kennis te hebben gemaakt waren we er beide snel uit.

Via deze weg stelt hij zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Hans Verhoef en sinds oktober 2018 maak ik deel uit van het bestuur van Stichting Minitheater Friesland in de functie van secretaris.

Ik ben 68 jaar jong en woon samen met partner Marijke in Drachten. Na mijn werkzame leven in de diverse management functies in de papierindustrie ben ik in 2012 met pensioen gegaan. Daarna heb ik diverse jobs verricht als vrijwilliger. Ik werkte on der meer vijf jaar voor Viore, een instituut voor mensen die leven met kanker. In 2017 verhuisden we vanuit het Gooi naar het mooie Friesland en ben ik aan de slag gegaan bij Centrum Talent, centrum voor vrijwillige inzet. Daarnaast werd ik gevraagd om een project op te zetten om mensen wonend in de wijk de Trisken Smallingerland passend vervoer met chauffeur aan te kunnen bieden. Dit deelauto project draait inmiddels met veel succes.

Ik heb vele hobby’s, maar heb vooral een grote liefde voor toneel. Zelf speelde ik zo’n twintig jaar amateurtoneel voor Toneelgroep Kameleon en Theatergroep PlanB en was ook korte tijd productieleider bij Theater La Loupe.