Hoofdsponsors

Firmaq Media Groep

Firmaq Media Groep is sinds 2008 betrokken bij het Mini Theater. Het begon destijds met een website en inmiddels is Firmaq partner voor veel online zaken als onder andere de website, social media en ontwerp drukwerk.

Firmaq Media Groep is een full-service internetbureau, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van responsive maatwerk websites, webshops en native apps. Zowel voor webontwikkeling, strategie als DTP werkzaamheden kunt u bij ons terecht. We zijn full-service. Onze jarenlange ervaring maakt ons tot een serieuze internetpartner die met u meedenkt en samen met u voor het beste resultaat gaat.

Bel gerust vrijblijvend: 0513 43 52 72 of mail ons: info@firmaq.nl

Rijnja Repro Drachten

Rijnja Repro Drachten is sinds 2016 sponsor van het Mini Theater voor drukwerk en reclame.

Rijnja Repro is uw betrouwbare partner voor al uw print- en drukwerk. Onze vakspecialisten bieden jarenlange expertise op het gebied van print, drukwerk, reclame, posters en online services. Wij verzorgen graag het volledige traject van huisstijl tot en met de presentatie van uw organisatie. Ons assortiment bestaat uit een compleet pakket met drukwerk, binnen en buitenkwaliteit printwerk, digitalisering van uw documenten en verschillende online services. Betrouwbaar, snel en van hoge kwaliteit.

Tel. 0512 511 214
drachten@ksbrepro.nl

Restaurant de Koningshof

Restaurant de Koningshof is een uitstekende keuze voor dineren, vergaderen of feesten - en partijen. In een heerlijke Ambiance. Het Mini Theater maakt gebruik van de vergaderfacliteiten en oefenruimte voor voorstellingen.

Sinds 2009 maakt het Mini Theater Friesland gebruik het podium in De Koningshof in Heerenveen. Gastheer Frans Koning was jarenlang voorzitter van het bestuur van Het Mini Theater Friesland. Onder zijn voorzitterschap heeft het Mini Theater daarmee in De Koningshof een nieuw 'podium' gekregen.

Op zoek naar een zaal voor uw bruiloft, feest of vergadering?

Bel 0513 - 636 136 om te reserveren of mail info@dekoningshof.nl

Rabobank Zuidoost Friesland

Sponsors

Q Theatertechniek

Q Theatertechniek verzorgt verhuur van materiaal en dienstverlening voor evenementen zoals Licht, geluid en video.

Sterk in geregisseerde voorstellingen zoals dans, toneel en musical

Contact:
Roelof Nolles | 06 20 40 85 58
info@Q-Theatertechniek.nl | www.Q-Theatertechniek.nl

Cor Pot Fotografie

Fotografie is kijken door de lens, het ontdekken van een andere wereld!

Door de fotografie kom je in een andere wereld. Een gelukkig bruidspaar met familie en vrienden. Een bedrijf waar naast liefde veel energie wordt ingestoken. Nieuws, klein of groot, waar foto’s een belangrijk onderdeel van zijn. Sporters, jong en oud, vreugde en verdriet. Kracht, snelheid en inzicht. Dit alles zie je door de lens. Op één voorwaarde: als je het zelf wilt zien.

Cor Pot - Fotograaf
Tel: 06-53325012 |  info@corpotfotografie.nl | www.corpotfotografie.nl